Skip to content

Reviews

Reviews workshop neurografie

Lieve Anita, ik vond het heerlijk om onder begeleiding van jou enthousiasme en warme aandacht te baden in de wereld van de neurografie. op een ontspannen manier heb ik mooie inzichten mogen ontvangen en heb ik op kunnen gaan in de kleuren en vormen die ontstonden. Het smaakt naar meer. Het delen van elkaars ervaringen was evengoed fijn en voelde veilig. vind je top en wens je veel succes!

Emmy

‘Neurografie heeft mij meegenomen in de wereld die zich afspeelt in mijn brein, waardoor ik tot rust kwam.’

Joost

‘Ik vind het lastig, ik word geconfronteerd met wat ik eigenlijk al lang weet en niet mee geconfronteerd wil worden. Toch vind ik de vormen en kleuren mooi. Ik ben nu bevestigd dat het goed is dat ik een afspraak bij de psychotherapeut heb gemaakt.’

Yohan

Ik heb deze workshop als heel positief ervaren en ik heb er veel van geleerd: ervaringen uitwisselen, mijn eigen werk evalueren in de workshop en dit onder woorden brengen. Maar wat ik het leukste vond was de sensatie om contact te maken met mijzelf op een hoger niveau en mijn gevoelens en gedachten op papier te zetten op een creatieve manier. Ik raad iedereen aan om deze workshop te doen. Ik kijk uit naar een vervolg op deze workshop!

Jeseña

De workshop was heel rustgevend voor mij als persoon. Ik ga het zeker uitproberen met mijn zoon. Bedankt voor deze evaring!

Krystelle

Een hele leuke ervaring waar ik creatief kan zijn en mezelf kan zijn. Na de workshop heb ik een les gegeven over neurografieart in mijn klas.

Jesurine

Deze workhop was een hele leuke teambuildingactiviteit! Iedereen beleefde dit proces op zijn eigen manier, maar toch samen. Het delen van deze ervaring met collega’s liet ons met elkaar verbinden op een manier die ik niet had verwacht. Voor mij betekende deze workshop: verbinding met jezelf en ook met elkaar. Na de workshop is de sfeer op de werkvloer heel positief gebleven. Dus als je een teambuildingsactiviteit zoekt, dan is dit absoluut een goede keuze!

Annerie

De workshop neurografieart was super! Ik heb een nieuwe techniek geleerd die heel rustgevend is. Je hoeft geen schilder te zijn om een mooi stukje kunst te maken.

Vannessa

De workshop Neurografieart van Anita was een nieuwe ervaring voor mij. Ik vond het prachtig en een vredige ervaring. Ik zal deze ervaring zeker blijven gebruiken om te ontspannen, dit ook leren aan mijn dochters en toepassen in mijn werk als leerkracht.

Michelle

In één woord: fantastisch! Ik voelde me relaxed, rustig, vredig en ik heb genoten van elke minuut van de workshop. Het was echt een momentje voor mijzelf.

Lumaiska

Ik heb de workshop zeer ontspannen en als heel leerrijk ervaren. De mogelijkheid om na een hectische week je innerlijke rust te hervinden en creatief bezig te zijn. Helemaal top!

Sherida

Deze workshop was voor mij heel ontspannend. Je vergeet even alles om je heen en je voelt een rust als je de zwarte lijnen tekent en daarna kleuren toevoegt. Ik vond het zo fijn, dat ik ermee door ben gegaan. Great job!

Judy

Anita, wij van Love4Art keken uit naar zondag 27 maart 2022 omdat Anita onze ex-docent weer op Aruba zou zijn en ons een workshop Neurographic Art beloofd had. Wij zijn een groep amateurschilders die zich graag laat uitdagen door nieuwe inspiratiebronnen, dus onze verwachtingen waren best hoog gespannen. Het werd een intens beleefde zeer divers en kleurrijke gebeurtenis waar we als groep en ook individueel gloedblij geïnspireerd op terugkijken.

Anita bereid zich altijd goed voor. Haar werkstijl is informeel en warm aangehaakt. De workshop is helder opgebouwd met een introductie en uitleg over wat de ‘Neurographic Art’ methode inhoudt. Daarna begeleid ze je verder door rust en veiligheid in de groep te brengen met een korte meditatie voorafgaand aan de opdrachten waarmee je aan de slag gaat. Fijn is het om te melden dat er voldoende en verschillende werkmaterialen aanwezig zijn. Ik zat heerlijk in mijn eigen bubbel en kon kiezen uit allerlei kleuren en materialen. Neurografie is als een soort lijnenspel waarbij alle hoeken die elkaar kruisen afgevlakt moeten worden in afgeronde glijdende hoeken. Op deze wijze bezig zijn raak je steeds dieper in een soort trance en zijn de vervolgstappen zoals kleur- en materiaalkeuze een welkome voortzetting. Ik koos voor transparant roze, lila en blauwtinten met felgroen als gronding. Dit alles ging als vanzelf.

Kijkend naar het resultaat bij de andere 8 personen valt op hoe verschillend wij de opdracht hebben ingevuld. Dat geeft alleen maar aan hoe goed ieder persoon in haar eigen flow zat. De sfeer was intiem en daarna best uitbundig toen we ons werk bij elkaar plaatsten en bespraken. Iedereen had een eigen verhaal voor haar keuzes en was verrast met het resultaat. Een welbestede inspiratievolle sessie!

Love4Art Geneviève

De workshop neurografie was heerlijk om te doen. Buiten het feit dat het met Anita altijd leuk en leerzaam is, was dit een bijzondere ervaring.
Mooi hoe iedereen heel stil in zichzelf gekeerd zat te werken. Dit was nieuw voor mij. We zijn een klets-club.
Neurografie gaf mij een moment voor mezelf, ‘go with the flow’, en het resultaat was mooi. Ik ben ‘hooked’ en doe het regelmatig nog. Lekker ‘spelen’ en je gedachten op de loop laten. Je komt op een punt diep in je eigen ziel, en daardoor tot inzichten.
Hartelijk dank Anita. Het was heel fijn. Kom gauw terug!!

Marianne

Reviews Droomtraject

Via mijn zus kwam ik bij Anita terecht voor creatieve therapie. Althans, dat dacht ik. Anita zag gelijk dat het droomtraject iets voor mij zou zijn en daar heb ik mee ingestemd.

Op het moment dat ik bij Anita kwam voor hulp, was de bodem onder mijn voeten weg en had ik geen juiste focus meer in mijn leven. Door het droomtraject met de ACT therapie werd mij stap voor stap weer helder wat belangrijk voor mij is, waar ik voor sta. Dit ging gepaard met het loslaten van oud trauma en overtuigingen die zich de meester over mijn leven hadden gemaakt.

Langzaam maar zeker kreeg ik weer wortels in de grond en kon ik vanuit mijzelf weer een richting bepalen die voedend was voor mij. Zo veranderde ik van baan en startte mijn eigen bedrijf in coaching en leven in kwantumbewustzijn.

De ACT stopt eigenlijk nooit, net zoals het leven zelf. Nu een dik jaar later pluk ik nog steeds de vruchten van deze vorm van therapie die me zoveel dichter bij mijn kern heeft gebracht. Ik ben nu in staat elke keer weer leiding te nemen voor mezelf, zonder te hechten aan pijn of tekort, maar vooral door te leven in vrijheid. Dat houdt de stroom en vreugde op gang.

Daniëlle

Ik was in de weer met gedachten, gevoelens, emoties en problemen van anderen. Deze te verzachten, op te lossen en weg te nemen. Altijd bezig met een ander. Ikzelf was er niet. Ik had het niet door.

Door dit te gaan inzien ben ik mezelf gaan ontdekken in het ruimste zin van het woord. Daar ging veel begrip, sturing, steun en vooral luisteren van en naar Anita aan vooraf.

Nu heb ik mezelf gevonden en houd ik van mezelf.  De dag vult zich voor mezelf en een klein deel is er nog voor een ander.

Bedankt Anita, je was zo lief voor mij, een gevoel dat ik niet kende…

Ria

‘Voordat ik aan dit ‘droomtraject’ begon, was ik mij er absoluut niet van bewust dat er zoveel in mij zat wat ik erg graag wilde gaan doen met mijn leven. Dat kwam eigenlijk ineens allemaal tevoorschijn. Ik ben Anita dankbaar voor haar integere begeleiding in dit traject wat ik iedereen aanraad.’

Sofie

Ieder mens heeft verlangens, maar stopt die ook vaak weg. Ik realiseerde me tijdens deze workshop dat je verlangens om kunt zetten in realiteit. Wat ben ik dankbaar. Ik ervaar dit als een onverwacht cadeau op een punt van mijn leven dat ik dacht dat er niet veel meer zou gaan veranderen. Dat pakte dus wel even heel anders uit.

Joop

contact met de Dynamic Academy

Ben je nieuwsgierig? Schrijf je hier in voor een online gesprek.